Nordic Trainee Program 2018-09-06T10:33:23+00:00

Hva er Nordic Trainee Program?

Kort fortalt kan man si at det er en genial start på din karriere – men hvis du trenger mer informasjon enn som så, så finner du litt klartekst nedenfor.

Hva?

Med vårt Nordic Trainee Program kan vi love deg en unik mulighet til å kickstarte din karriere, og med en base i et gedigent utdanningsprogram, garanteres du en bratt læringskurve. Med en senior kollega som mentor får du også veiledning og støtte under hele programmet.

Hvordan?

Traineeprogrammet kickstarter med fire uker i Lund (vi ordner med losji, så klart). Utdannelse og workshops kombineres med å bli med erfarne kollegaer ut i virkeligheten. Deretter flytter du hjem igjen, men du treffer naturligvis trainee-gjengen regelmessig gjennom hele året.

Selger, prosjektleder, konsulent eller utvikler?

Å vite nøyaktig hva man vil bli når man blir stor, kan være vanskelig.
Heldigvis har vårt traineeprogram mange retninger å velge mellom.
Du må kunne snakke flytende norsk, svensk, dansk eller finsk
(avhengig av hvor du ønsker å jobbe).

Utvikler

Du lærer deg ikke bare alt om våre systemer, du får også være med å bygge dem! Som utvikler får du lære deg alt du burde ha lært deg på skolen om testdrevet utvikling, bærekraftig kode og continuous integration.

Selger

Å være selger hos Lime er en spennende kombinasjon av prosessutvikling og komplekse salg. Vi gir deg den kursingen du trenger: produkter, salgsteknikk, salgsprosessen og forhandlingsteknikk.

Applikasjonskonsulent

Du kommer til å bli en racer på å kode – og dersom du ikke allerede har stålkontroll, får du det på både SQL og Visual Studio. Du kommer til å jobbe med alt fra integrasjoner mot andre systemer, til stilige guider som forenkler hverdagen for kundene.

Prosjektleder

Med stort fokus på prosesser utdanner du våre kunder i våre CRM-system, og deretter følger du dem i deres kundebehandlings-reise. Du arbeider med implementasjon og prosjektledelse, både hva gjelder system og virksomhet.

Vår rekrutteringsprosess

Siden vi har en bedriftskultur som vi er både kjente for og stolte over, er vår rekrutteringsprosess litt som oss – spesiell. Rekrutteringen for oss er gjensidig – du skal finne ut om vi er nettopp din fremtidige arbeidsgiver, og vi skal avklare om du er neste Limemedarbeider.

Selvsagt starter vi med å ta en titt på CV-en din.  Dersom du later til å være en OK person med rett kompetanse, inviteres du på en speeddate. En rekrutteringsmåte som gir oss muligheten til å treffe masse herlige mennesker og personligheter. Deretter er det klart for case- og dybdeintervjuer. De baseres på hvilken rolle du ønsker deg hos oss, og de gir begge et godt bilde av hvorvidt rollen kan passe for deg.

Gjennom hele prosessen kommer du til å få treffe mange medarbeidere fra Lime. Slik kan du danne deg en oppfatning om dette er rett bedrift og kollegaer for deg, og dermed ha klart et svar den dagen vi måtte tilby deg en stilling. Send inn en søknad asap. Vi ansetter så snart vi finner vår neste kollega!

Siste søknadsdato 30. september 2018. Programmet starter 14. januar 2019!

Siste søknadsdato 30. september 2018. Programmet starter 15. januar 2019!

Søk nå!