Kult at du leser min annonse. Jeg heter Martin Modéer og jeg er konsulentsjef i Lime. Her har jeg jobbet i 10 år nå, og jeg trives sinnsykt godt! Hvorfor forteller jeg det? Jo, fordi jeg håper på at du er vår neste stjerne som vil dele de neste 10 årene og Limes spennende reise sammen med meg.

Vi vokser raskt i Norden! Det har vi gjort i mange år og vi planlegger å fortsette med det i mange år fremover. Det vi gjør er enkelt; vi utvikler, selger og implementerer CRM-løsninger til nordiske selskaper. Vi hjelper selskaper å selge mer og ta bedre vare på sine kunder. Takket være at vi gjør det så innmari godt har vi til og med vokst forbi Microsoft og blitt markedsleder i Sverige gitt. Og vi stopper ikke der. I løpet av 3 år skal vi være topp 3 på CRM i Norden. For å lykkes trenger jeg forsterkning i mitt konsulentteam og jeg håper på at du er en av mine fremtidige prosjektledere.

Hva er en prosjektleder i Lime?

Vi er et selskap med unge hoder (gjennomsnittsalder på 32 år) men ung eller gammel spiller ingen rolle. Det viktige er at du er ung til sinns, er motivert og har et sterkt driv. Min drømmeprosjektleder har noen års erfaring fra implementering av CRM i bagasjen, og elsker å ta ledelse i prosjekter. Du brenner for programvare og IT. Du har en akademisk eksamen som på en eller annen måte har noen form av IT ”touch” –  vi er jo et IT-selskap! Like viktig er at du jobbet med mellomstore eller store organisasjoner og har en rå forståelse for virksomhetsprosesser. Du kan raskt som lynet ta et prosessproblem og snu det til en løsning og et kreativt forslag på hvordan det kan løses i Lime CRM.  Du er kjent med styringsgrupper og prosjektgrupper og at ulike personligheter må tilnærmes på sin måte. Noen ganger bruker vi begrepet Schweisisk lommekniv får beskrive dine egenskaper. Du kan alt, men skryter ikke om det da du er ydmyk som få ;)

Om jeg fikk drømme litt mer krysser jeg fingrene for at du trives i Oslo. Det er her du vil ha din basecamp når du ikke er på reise til kunder i Osloregionen eller rundt om i landet.

Hvordan jobber konsulentavdelingen?

Som med alt annet på Lime (utvikling, leveranse, salg, markedsføring, …) gjør vi alt rundt produktet selv. Vi leverer alltid selv direkte til kunde. Det gir oss mulighet å teste litt utenfor boksen fra tid til annen. Hvis det ikke virker er det OK, og det lærer vi av. Jeg har lært enormt mye av mine genialske kollegaer – og det vil også du gjøre. Det er nøkkelen for hvordan vi bygger kunnskap internt og hele tiden blir bedre.

Selvfølgelig har vi tatt frem vår egen leveranseprosess (som er basert på 25 år av CRM implementering), og med mange hundre prosjekter pr år utvikler vi den kontinuerlig sammen. Jeg håper at du kommer inn med nye ideer slik at vi sammen kan ta Lime til neste nivå. Jeg tilbyr deg i tillegg en unik mulighet til å bli kjent med mange ulike selskap i ulike bransjer. Vi har korte beslutningsveier og erfaringer fra ditt arbeid er viktig input.

En vanlig arbeidsuke er du ute hos kunde omtrent halvparten av tiden for å holde prosjektmøter og utvikle deres løsninger og prosesser. Som regel er vi 2-3 personer i prosjektene. Resten av tiden vil være på et av våre koselige kontor sammen med gode kollegaer. Der kan fortsette å drive dine prosjekter og bygge på kundeløsninger.

OG, vi prioriterer alltid kunden først og verden stopper opp hvis vi ikke får hjulpet kunden.

Hvordan er Lime som arbeidsgiver?

Jeg har vært på Lime lenge, akkurat som mange av mine kollegaer. Her er mitt andre hjem og her har jeg skikkelig mange gode venner. Jeg har samlet et par linker som kan hjelpe deg forstå hva som er så magisk.

Vi er i dag 90 konsulenter og totalt 230 pasjonerte og engasjerte medarbeidere fordelt på våre kontor i Oslo, Lund (HQ), Stockholm, København og Helsingfors. Vi hjelper alle til for å drive dette selskapet fremover. Det er den viktigste grunnen til at det går så god tog hvorfor jeg elsker jobben min!

Jeg trenger deg snarest mulig!

Kanskje du tenker at rollen som prosjektleder ikke helt er jobben for deg, men at Lime er stedet med stor S. Kontakt oss likevel. På et voksene og lønnsomt selskap som gjør alt selv finnes det mange roller som trenger å fylles.

Søk nå!