Referanser 2018-02-26T15:02:48+00:00

Unikt for alle

Etter 25 år i bransjen har vi rukket å oppnå en hel del. Fra småbedrifter til kjempekonserner – for våre kunder er ‘unikt’ standarden!

BMW Financial Services

“Med Lime fikk vi et godt CRM-system og en ny CRM-prosess som førte til en økning i andel av tilbakevendende kunder det første året – fra 25 % til 40 %”

Caroline Nygren, Project Manager

New Wave

«Lime CRM har det beste av to verdener, et brukervennlig CRM-system med gode muligheter for selvutvikling.»

Ole-Kristian Arnesen, New Wave Norway

Syntell

“Lime viser god forståelse for våre forretningsbehov. De så vårt behov for ressursplanlegging tidlig. Uten at vi spurte dem, bygget de det inn i vår Lime CRM-løsning, uten å gå over budsjettet. Det er å levere langt mer enn man har lovet. Flott!»

Daniel Falk, Head of Markets & Clients

Stenbergbygg

«There are many systems on the market but no one else could offer the same user-friendly interfaces already intelligently integrated with Microsoft Office, email and calendar. While at the same time providing the opportunity for scalability, a key factor for us.»

Daniel Qvarforth, Business Manager

Test Lime gratis

Tro det eller ei, men vi har faktisk flere fornøyde kunder

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om hvordan våre kunder, kanskje i din bransje eller i det samme yrke, bruker Lime? Vi tilbyr alltid gratis gjennomgang av våre ulike CRM-systemer, slik at du som kunde kan føle deg trygg i ditt valg.

Ja, jeg vil vite mer!