Lund

Byen der alt startet i 1990. Da: En kjeller og en tvilsom diett bestående stort sett av pasta. Nå: Mer enn hundre CRM-gale personer i et gammelt mentalsykehus og fredagskaffe med hjemmebakte kanelboller. De naturskjønne omgivelsene påvirker alle til å elske det (lime)grønne enda mer.

Stockholm

Siden kontoret åpnet i 2000, har det skånske landsbylivet blitt byttet ut med jobbfester, bobler og Buddha. Ydmykhet kombineres med «vårt kontor er det beste»-holdninger, og jakten på den perfekte arbeidsuken er alltid til stede i smeltedigelen på Kungsbroplan.

Göteborg

Bordtennisballene hagler tett ved inngangsdøren, og seiersbrølene blandes med revansjelystne blikk i pausene. Alle – uansett bordtennisrangering – skryter gjerne av den flotte og grønne takterrassen. Utsikten over elven og byens ikoniske kraner er heller ikke til å kimse av.

Oslo

Rett bak slottet finnes et nesten like ærverdig kontorbygg med skråtak og rustikke takbjelker, som huser norgeseliten innen CRM. Med grill og takterrasse har flere arbeidsdager glidd over i senene sommerkvelder med utsikt over hovedstaden.

Helsingfors

Det første kontoret ble åpnet i bøttekottet til Bisnode i 2010, men i dag kan alle strekke på beina i hjertet av storbyen. Svenske høyheter viser veien for de som trenger å pudre nesen, og den svenske «fika»-kulturen har fått en umiskjennelig twist av finsk melankoli.

København

Plasseringen ved Kultorvet har gjort at alle har utviklet en enestående evne til å gå i sikksakk mellom alle turistene. Tradisjonelle og unnselige «smørrebrød» akkompagneres av tonene fra dronningens orkester, som passerer rett utenfor kontorvinduene.

Gävle

Kjenn historiens vingeslag og kanskje et lite hint av røyklukt når du kommer inn entréen til Børshuset som overlevde bybrannen i 1869. Mens det en gang var Europas nordligste varebørs, er det i dag Limes nordligste kontor på Sverigekartet. Lyden av datidens regnemaskiner har altså nå 150 år senere blitt byttet ut med klamprende tastaturer.