Om oppkjøpet

Hvorfor kjøper Lime Sparta?

Limes misjon er å gjøre bedrifter til kundemagneter. I bunn og grunn handler det om å forandre oppførsel. Med Sparta vokser Limes kompetanse innen gamification – digitale verktøy som gjør det motiverende og visuelt å forandres og forbedres som et team. På den måten blir tilbudet til markedet mer komplett og vi vinner nye, kjente medarbeidere.

Hvorfor var Sparta til salgs?

Som enslig produkt uten integrasjon mot for eksempel CRM-system har Sparta ikke hatt den tilvekst som man håpet på. Både Sparta og Lime tror at de felles tjenestene gir et bedre totalprodukt. Limes sterke tilbud pluss kompetente markeds- og salgsorganisasjoner vil gi Spartas løsninger mulighet til å utvikle seg og utvide seg som fortjent.

Hvordan ser Spartas framtid ut?

Sparta (under selskapsnavnet Hysminai AB) vil opphøre som enslig virksomhet og bli en del av Lime. Spartas produkt for gamification blir kompletterende funksjonalitet til Limes produkter for CRM og salgsstøtte, men vil også gjenstå som frittstående produkt for eksisterende kunder.

Vil Spartas ansatte fortsette å jobbe?

Alle ansatte vil bli tilbudt muligheten til å bli en del av det nye teamet med fokus på gamification som startes opp på Limes kontor i Stockholm. En av de store gevinstene med oppkjøpet av Sparta består i den kompetansen selskapet har innen gamification. Denne kompetansen finnes hos medarbeiderne.

 

For deg som er kunde hos Lime

Hvilke nye funksjoner vil finnes tilgjengelige?

Forskjellige funksjoner, alle med kobling til gamification og forbedret teamwork, kommer til å slippes som et flertall valgbare add-ons för Lime CRM og Lime Go. Nøyaktig hvordan disse vil se ut og hva de vil koste, kommer vi tilbake til i senere utsendelser.

Finnes det noen nye planlagte prismodeller?

Vi vil lansere nye prismodeller for å bruke de nye funksjonene i Lime CRM og Lime Go i forbindelse med at integrasjonen mellom systemene er på plass. Nåværende prislister for hver og en av produktene gjenstår.

Vil den nye funksjonaliteten bli tilgjengelig i alle nordiske land? 

Ja, det er planen.