Produktsikkerhet

Tillatelser

Forskjellige typer tillatelse til datahåndtering kan finjusteres ned til den minste detalj, takket vært muligheten for grupper, tilgangsregler og dynamisk tilgangskontroll på objektnivå.

Transportsikkerhet

All data som sendes til og fra Lime CRM er kryptert med 256-bits AES-kryptering. Alle endpoints aksepterer kun tilkoblinger over TLS, og vi bruker kun krypteringsalgoritmer som er dokumentert sikre.

Passord

Alle passord, API-nøkler og lignende hemmeligheter, lagres i kryptert form.

Installasjonsmedia

All software som må installeres lokalt er digitalt signert med vårt kodesigneringssertifikat for å unngå manipulasjon.

Produktutveckling

Våre utviklere gjennomgår løpende sikkerhetskursing og tar hensyn til for eksempel OWASP Top 10 når de utvikler Lime CRM. Sikkerhetskritisk kode granskes alltid av minst to utviklere.

Skysikkerhet

Det som står nedenfor gjelder om du abonnerer på vår skytjeneste.

Datahåndtering

Våre tjenester leveres fra Amazon Web Services (AWS) EU-baserte datasenter i Irland. Det er også her dataene dine lagres.

Sikkerhetskopiering

All data sikkerhetskopieres hver dag, og sikkerhetskopier lagres i 14 dager.

Lagring

All data, inklusive sikkerhetskopier, lagres i kryptert form, selv når maskinen er slått av. Data lagres i separate databaser for hver enkelt kunde, med tilgangskontroll for å sikre at din informasjon ikke kommer på avveie.

Tilgang

Åtkomst till kunders data ges endast till behöriga medarbetare som behöver det för att kunna genomföra sitt jobb, t.ex. support, och vi ber alltid först om lov.

Overvåkning

Tilgang til kunders data gis kun til kompetente medarbeidere som trenger tilgangen for å gjøre jobben sin, f.eks. support, og vi ber alltid om lov først.

Sikkerhetstester

Vi søker kontinuerlig etter sårbarheter i våre miljøer ved hjelp av sikkerhetsverktøy. Sikkerhetstesting av produkter og miljøer gjennomføres omtrent en gang per år.

Annet

Kursing

Alle medarbeidere gjennomgår obligatoriske sikkerhetskurs hvert år.

Sikkerhetsrammeverk

Vi søker kontinuerlig etter sårbarheter i våre miljøer ved hjelp av sikkerhetsverktøy. Sikkerhetstesting av produkter og miljøer gjennomføres omtrent en gang per år.

Personvern

Alle våre medarbeidere har godkjent en personvernavtale som dekker arbeid med kundedata i forbindelse med ansettelsesforholdet.

Lime Security Announcements

If you want receive future Lime Security Announcements then please subscribe to the following mailing list: https://app.bwz.se/lime/b/v?subscribeto=38&ucrc=99071C6488

Har du spørsmål?

Om du har sikkerhetsrelaterte spørsmål, eller om du har oppdaget en sikkerhetsrisiko i forbindelse med noen av våre produkter, ta kontakt med vårt supportteam på support@lime.tech.

Privacy statement