Consiliums grå logo
Welands grå logo
EAs grå logo
Siwertells grå logo
Väderstads grå logo

Unngå skrangling i maskineriet

Hvis du produserer, leier ut eller selger maskiner og industriprodukter, da vet du at hverdagen byr på utfordringer. Lange salgsprosesser, oppfølging av serviceavtaler og garantitider er bare noen eksempler på ting du må holde styr på. Men det trenger ikke å være så vanskelig — i Lime CRM har du alt strukturert og lett tilgjengelig.

Test gratis
Bruk CRM og et CRM-system for å få et helhetsbilde av kunden

Lime CRM for maskinbransjen

Visuell sakshåndtering

Viktig saksinformasjon visualiseres på en smart instrumenttavle og blir tilgjengelig for alle medarbeidere. Gjør nøkkeltallene dine forståelige og jobb proaktivt i stedet for reaktivt.

Maskinpark

Se hvilke maskiner/produkter som er tilgjengelige og hvilke som er solgt/utleid. Når du har rett data tilgjengelig til rett tidspunkt, er det enkelt å jobbe proaktivt med reservedelssalg.

Saker og service

Du kan enkelt håndtere garantisaker, reklamasjoner, service og annet ang. maskinene og kundene dine. I tillegg, kan du også legge til smart arbeidsordrehåndtering med Lime Field.

Avtalehåndtering

Uansett om det gjeller garantiavtaler, serviceavtaler eller noe annet, kan du raskt og enkelt håndtere disse i Lime CRM — både på bedriftsnivå og på enkeltmaskiner.

Teknikerne kommer til å takke deg

Få kontoret og serviceteknikerne ute i felten til å jobbe synkronisert. Med Field add-on til Lime CRM blir arbeidsordrehåndteringen utrolig enkel. Her er alt samlet: Fra registrering av saker og ressursplanlegging til arbeidsordre, avrapportering og fakturagrunnlag — alt du trenger for et effektivt samarbeid.

Les mer om field
Lime Field dashboard på iPad

"Lime CRM har bidratt til å gi meg en tryggere og mer effektiv arbeidsdag. Systemet sikrer god arbeidsflyt – og har fjernet mange av mine tidligere frustrasjoner."

- Egil Thorsrud, Salgsingeniør, DEMANOR

Et team med god smøring

Gjennom årene har teamet vårt levert mange CRM-løsninger til bedrifter innen maskinbransjen. Noen eksempler fra dette er Väderstadverken, Weland, Consilium, Elektroautomatik og Siwertell. Nå gleder vi oss til å hjelpe din bedrift!

Bestill en demo