Egne dashbord

Du oppretter dine egne dashbord basert på de spørsmålene som er relevante for deg. Dette kan gjelde for hele virksomheten eller kun for spesifikke avdelinger og kunder.

Snakk med oss

Et verktøy for deg som vil ha oversikt

Enten du er administrerende direktør, salgssjef eller markedssjef, vil du ha stor nytte av Lime BI. I rollen som beslutningstaker holder du deg alltid oppdatert om hvordan du og teamet ditt presterer. Nedenfor kan du lese om hvordan Lime BI kan brukes i ulike roller.

Salgssjef

Supportsjef

Markedssjef

Hvorfor Lime BI?

Oversiktlig

Det blir enklere å analysere data! Med Lime BI får du akkurat den informasjonen du ønsker, og resultatet presenteres på en oversiktlig måte.

Bedre beslutninger

De fleste vil nok være enige i at de beste beslutningene tas basert på fakta og ikke antagelser. Lime BI hjelper deg med å holde styr på viktige tall, slik at du kan se hvor det kreves ekstra innsats.

Bedre oppfølging

Hvordan så det ut forrige måned? Hvordan ser det ut nå? Med visuelle dashbord kan du enkelt følge med på resultatene av endringer som er blitt gjort.

Slik fungerer Lime BI

  • Still spørsmål – Lime BI er koblet sammen med Lime CRM, noe som gjør det mulig å stille spørsmål om data i CRM.
  • Visualiser – Spørsmål kan visualiseres på forskjellige måter og lagres som widgets
  • Få svar – Basert på de widgets du ønsker, kan du opprette unike dashbord som kan vises i Lime CRM, på intranettet eller på en TV-skjerm på kontoret.
Bestill en demo