Sømløs synkronisering mellom systemene

Det kan fort bli et mareritt å kopiere informasjon mellom forskjellige systemer, samtidig som du skal sørge for å holde alle oppdaterte. Derfor har vi utviklet ERP Connector, som er en standardkobling mellom Lime CRM og en rekke ulike forretningssystemer. Akkurat nå støtter vi:

 • Microsoft Dynamics NAV
 • Fortnox
 • Visma Administration
 • Visma Business
 • net
 • e-conomic
 • BL Administration
Bestill en demo
Lime ERP brukt på iPad

Mer utfyllende kundebilde og mindre administrasjon

Ved å laste inn økonomisk informasjon fra ditt forretningssystem til Lime CRM, sørger vi for at du får et enda mer utfyllende kundebilde. Det beste er at all kundeinformasjon synkroniseres med bare et klikk!

 • Selgerne kan se omsetningen for i år, i fjor og fjoråret fram til i dag direkte på bedriftskortet.
 • Dere sparer mye administrasjonstid når alle kan oppdatere begge systemene med ny kundeinformasjon med bare et raskt tastetrykk.
 • Kundestøtten får raskt oversikt over bokførte fakturaer og fakturalinjer når en kunde ringer inn med en henvendelse.
 • Et grafisk overblikk over alle bokførte fakturaer fra de siste fem årene gjør at selgerne dine effektivt kan evaluere et kundeforhold.
Bestill en demo

Smarte add-ons for dine behov

En ERP-integrasjon mellom Lime CRM og ditt forretningssystem kan variere stort fra kunde til kunde. kan se ut på mange forskjellige måter. Kontakt oss, så forteller vi mer om de forskjellige tillegg og tilpasninger!

Enklere ordrehåndtering

Med vårt Order add-on kan du også synkronisere ordrelinjer mellom Lime CRM og ditt forretningssystem. Tillegget gjør det bl.a. mulig å opprette ordre direkte i Lime CRM og generere automatiske fakturaer.

Visuelle salgstrender

Vil du ha et raskt overblikk over salgstrender for respektive kunder (og for hvert produkt/tjeneste, hvis du ønsker det) i Lime CRM? Bedriftkortet har fargefelt i rødt, gult og grønt, som gir deg en tydelig visuell sammenlikning av utviklingen year-to-date, sammenliknet med tidligere år.

Forretningssystemet som master

Vårt ERP Master add-on gjør forretningssystemet til «herre» over kundeopplysningene. Opprett og oppdater kunder i ERP-systemet – alt synkroniseres automatisk med Lime CRM. Du kan dessuten fremdeles legge til nye kunder i Lime CRM.

Slik fungerer ERP-integrasjonen

 1. Legg nye kunder inn i forretningssystemet direkte fra Lime CRM. Alt du trenger er å klikke på Actionpaden på bedriftskortet. Raskt og enkelt!.
 2. Kundenummeret som opprettes i ERP-systemet overføres automatisk til Lime CRM og brukes til å synkronisere fakturaer mellom systemene.
 3. Se alle bokførte fakturaer og fakturalinjer direkte i Lime CRM under fanen «Fakturaer». Den synkroniserer hvert 10. minutt, så du har alltid den siste informasjonen!
 4. Bokførte fakturaer fra de siste fem årene presenteres i visuelle diagrammer direkte på bedriftskort i Lime CRM. Du kan enkelt sammenlikne fakturering av en kunde år for år, måned for måned eller kvartal for kvartal.
Bestill en demo

Klar for en enklere hverdag?

Ta kontakt hvis du har noen spørsmål eller vil ha en demo av ERP Connector. Vi gir deg gjerne mer info!

Kontakt oss