Konkurranser basert på CRM-data

Lime Engage er en konkurranseplattform som kan kobles til Lime CRM for å skape morsomme og resultatdrevne kampanjer. Konkurransene baseres på CRM-bruk og deltakerne belønnes når de utfører utvalgte aktiviteter.

Bestill en demo
Lime Engage konkurranse tab på mobil

"Vi ser en forbedring på 308 % i vår CRM-bruk etter å ha innført tre runder med Lime Engage. Lime Engage gjør det daglige arbeidet morsommere, samtidig som vi blir ledet gjennom prosessen og hjelper oss å gjøre det riktig helt fra starten av."

- Åsa Persson, Mälarenergi

Hvorfor gamification?

Fokuser på riktig sak

Hva prioriterer virksomheten din akkurat nå? Sett fokus på en spesielt prioritert aktivitet med en konkurranse. Det kan for eksempel handle om å håndtere flere kundemøter, logge historikk-notater eller sluttføre flere salg.

Energisk atmosfære

Konkurranser får adrenalinet til å pumpe, øker motivasjonen og skaper en mer energisk atmosfære. Jobb sammen i forskjellige lag, feir fremganger og øk samholdet.

Økt bruk av CRM

Med konkurranser basert på CRM-data forenes nytte og fornøyelse. Bruken av CRM-systemet kommer til å øke, og bedriften din får mer ut av investeringen, samtidig som dere har det gøy!

Gjennomsiktighet og bekreftelse

Aktiviteter som måles i kampanjer synliggjør salgsadferden i din bedrift. Gjennomsiktigheten øker og gode eksempler får anerkjennelse. Hva gjør du og kollegaene dine bra? Let the world know!

Slik fungerer Lime Engage

  1. Velg ut aktiviteter, periode og eventuelle lag. Begynn å konkurrere!
  2. Logg aktiviteter i Lime CRM og samle poeng i Lime Engage automatisk.
  3. Følg konkurransen på mobilen (app for iOS og Android), nettleser eller via TV-innstillingen.
  4. Gi feedback, samarbeid og gire hverandre opp gjennom den sosiale nyhetsstrømmen.
  5. Se hvordan adrenalinet, engasjementet og aktiviteter øker.
  6. Repeat!
Bestill en demo
Lime Engage resultatoversikt på mobil