Asset 125

Kunder, forretninger & kampanjer på ett sted

I Lime CRM har vi skapt et CRM som du faktisk kommer til å bruke. Det inneholder alt du kan forvente av CRM: Kontakter, historikk, oppgaver, saksbehandling, forretnings- og markedsføringsaktiviteter. Men Lime CRM kan også bidra til så mye mer.

Test gratis
Blonde girl with short hair gives a smile towards the camera

"Vi gikk fra 17 til 7 systemer med Lime CRM."

Karin Persson, prosessutvikler, Öresundskraft AB

Les mer om kundene våre

Vi er ekspertene dine

Etter 30 år i bransjen har vi lært mye om hvem som trenger et CRM-system. Derfor har vi utformet pakkeløsninger med fokus på bransjespesifikke behov.

Eiendom

Les mer

Energi, VAR & Fiber

Les mer

Konsulent

Les mer

Hva blir din unike twist?

80 % av Lime CRM ser likt ut for alle bedrifter. De resterende 20 % tar utgangspunkt i dine unike behov, og får en egen personlig twist. Vi tilpasser ganske enkelt faner, felt og funksjoner slik at du skal få mest mulig ut av det nye systemet ditt.

Test gratis
Info tile that says 7000 hands shaken this year Info tile 7 Info tile that says 3 seasons too many of Game of thrones Info tile that says 1,2 million coffees this month

Integrer mer!

Bruker du andre IT-systemer i det daglige arbeidet ditt? Ikke noe problem! Lime CRM kan integreres med de fleste systemer. På den måten får du full oversikt og et samlet kundebilde – på ett sted.

Integrasjoner og add-ons
Logotype of Lime CRM with a mixture of other logos in it

Administrer selv

Lime CRM skal passe til din hverdag. Derfor får du full frihet til å administrere brukere, å legge til eller fjerne felt, styre tillatelser og å gjøre endringer. Vi mener at dette er det du skal kunne forvente av et fleksibelt CRM-system.

Test gratis
A person holding an ipad with the login screen to lime crm while four other people sit in the couch behind

Teknologinerd?

Les mer om API-er, webhooks, sikkerhet, hosting og andre tekniske temaer koblet til Lime CRM på siden vår for IT-ansvarlige.

Teknisk fordypning
Lime Logo shaped picture of a man standing at the computer and coding