Plakat: Lykkes med ditt CRM-prosjekt

Lykkes med ditt crm-prosjekt

Last ned gratis plakat

Å implementere ett CRM-system trenger ikke å være vanskelig. I mange tilfeller tar implementasjonen bare 2 dager før våre kunder har fått opplæring og er klare til å sette i gang. Uavhenig av hvor omfattende CRM-prosjektet blir, er det noen ting man bør tenke på. Da er det greit med en checkliste man kan se på, for å sikre ett velykket CRM-prosjekt.

Vi i Lime har implementert CRM-systemer helt siden starten av nittitallet. Gjennom alle disse årene har vi sett utallige prosjekt, noen virkelig velykkede og noen mindre velykket. Dette har lært oss hva som skiller suksess fra et midelmodig resultat, som vi nå har illustrert på en plakat. Enkel å lese, lett å forstå og stilig å henge på veggen. Versegod!

3 gode grunner til å laste ned plakaten

  1. En super checkliste som hjelper dere å lykkes med CRM-implementasjonen.
  2. Fin og visuell – kanskje den skal rammes inn og settes på kontoret?
  3. Den er gratis – og gratis er deilig. Det vet jo alle.

    Slik håndterer Lime personopplysninger

Surprise! Vi har enda mer kunnskap å dele. Helt gratis!

Hvorfor CRM

Hvorfor et CRM-system?

Hvorfor skal man egentlig ha et CRM-system, og hvilke fordeler gir det? Denne plakaten inneholder alle argumentene du trenger for å overbevises om at dere skal satse på CRM.

Last ned plakaten her »

Forvalt ditt CRM-system

Invester i din CRM-løsning, da øker bruken

En skikkelig opplæring av brukerene og videreutvikling av CRM-løsningen kan virke åpenbart, men hvordan gjør man det best mulig? Og i hvilken rekkefølge skal man prioritere?

Last ned plakaten her »

Lykkes med CRM

Whitepaper: Lykkes med CRM

Hva er egentlig CRM? Hvorfor er det viktig? Hva kan man vinne på det? I vårt whitepaper finner du alt fra argumenter til ledelsen, til vikte spørsmål man bør tenke over.

Last ned ditt whitepaper her »

eller

Book en personlig demo