Konsulentleder med teknisk innsikt – CRM

Liker du teknologi? Ønsker du å kombinere dine strategiske evner, din sprudlende entusiasme og operative drivkraft til å bygge et uslåelig team? Fantastisk! Vi søker nemlig en konsulentleder som vil jobbe 50% som leder og 50% operativt med og hjelpe oss å nå vårt ambisiøse mål – nemlig å bli topp 3 CRM-leverandør i Norden innen tre år.

Hvem søker vi?

Lime Technologies er allerede en av Nordens største CRM-leverandører, men vi drømmer stort, og det er her du kommer inn. For vi trenger en som deg. En som med nytenkende og innovative ideer kan drive oss fremover. En som kan bistå, veilede og motivere våre konsulenter i Oslo. En som ser viktigheten av god gruppedynamikk, samtidig som man er opptatt av individenes personlige utvikling.

Hva skal du gjøre?

Vi har stor tillit til deg og vet du får gjort mye, både selv og gjennom andre, og evner samtidig å håndtere en rekke ulike oppgaver. Planlegging, prosjektstyring og fordeling av oppdrag og prosjekt blir en del av arbeidshverdagen, og du jobber for å få både konsulenter og kunder til å forstå verdien av Lime sine produkter.

Du sørger også for at samarbeidet flyter sømløst mellom salgs- og konsulentavdelingen. Æren for de gode leveransene tar du ikke selv, men løfter heller frem ditt fabelaktige team. Du vil ha en støttende rolle for konsulentene på kontoret, samtidig som du gjennomfører egne prosjekter mot kunder.

Hva slags bakgrunn har du?

Når det kommer til bakgrunn, er vi sikre på at du liker teknologi – vi er tross alt et IT-selskap. Du har gjennomført høyere teknisk utdannelse, og har arbeidserfaring innen IT-konsulentvirksomhet. Du har litt erfaring innenfor programmering, men det viktigste er at du forstår hva en god CRM-løsning er og hvilken verdi det skaper for kunden.

Mer enn bare en jobb

Avslutningsvis må vi dra frem vår fantastiske bedriftskultur. For selv om vi har et utrolig bra produkt, er vi samtidig opptatt av menneskene som skaper produktet. Vi heier hverandre frem og støtter kollegaers gode ideer. Vi diskuterer både jobb og TV-serier over en kaffe i våre faste kaffepauser. Vi har et stort fokus på å forsterke vårt gode arbeidsmiljø der man trives og kan lykkes sammen. Samtidig inspireres vi av hverandre og leter stadig etter nye talenter.

Er du talentet vi er på utkikk etter?

Søk nå!