Karriere i Lime2019-03-21T16:20:22+00:00

Er du av absolutt verdensklasse?

Godt. Vi er nemlig stadig på jakt etter talenter innen utvikling, salg, applikasjonskonsultasjon og prosjektledelse.

Våre ledige stillinger

En rolle å vokse i

Vår bedriftskultur er viden kjent, og det er vi stolte av. Vi har obligatorisk kaffepause, vi drar på morsomme reiser sammen, inspireres av hverandre, og vi leter stadig etter herlige og lidenskapelige talenter til våre utviklings-, konsulent- og salgsteam. Se om du finner noe som kan passe deg under her, eller søk på vårt traineeprogram.

Kickstart din karriere som Trainee

Med en base i vårt utdannelsesprogram Nordic Trainee Program, sammen med utfordrende prosjekter, garanterer vi deg en bratt læringskurve. Du får en senior kollega som mentor, som kan gi deg veiledning og støtte underveis i hele programmet. En genial start på karrieren din, rett og slett!

Les mer om Traineeprogrammet

En arbeidsplass å lenge etter

Vi mener at en arbeidsplass ikke bare er et kontor man går til for å utføre en jobb. Vi synes at det skal være mye mer enn som så.

Videreutvikling

Utvikling, salg, implementering, utdanning, support … Vi gjør alt in-house! Det betyr at vi jobber grenseoverskridende – at du kan være med å påvirke helheten. Fremfor alt betyr det at du jobber midt i en kunnskapsbank. Lær deg alt du ikke visste at du kunne!

Fristende fordeler

Ta kaffepause med utviklere, reis på bonusreise med markedsførere, kjør på med en treningsøkt i lunsjen med vår viseadministrerende direktør eller ta med deg jobben på toget når du har tatt ut en langweekend. Vårt mål er at du aldri skal trenge å vegre deg for mandagsangsten, og det eneste vi tar på blodig alvor er våre kunder.

Karriere

Vi er et selskap i hurtig vekst, og med dét åpnes det stadig opp nye muligheter. Vi tror på deg! Det viktigste for oss er ikke at du er 40+ og bruker dress, det viktige er at du er god på det du gjør. Er du prosjektleder, sjefsmateriale eller rekrutteringsproff, da er du dét!

Flat organisasjonsstruktur

Vi ansetter bare folk som er like gode eller bedre enn det vi selv er. Derfor ville det være idiotisk å ikke gi alle en mulighet til å ta plass og påvirke. Kommer du på en god idé – spill the beans i kaffepausen med sjefen! Det blir kanskje vår neste genistrek – og du blir vår prosjektleder.

Vil du bli en av oss?

Vi er alltid interesserte i å treffe drevne og engasjerte mennesker med en sterk interesse for teknikk. Om dette høres ut som deg, er det fritt frem å sende inn en spontan søknad – ellers er dette de tjenestene som vi tilbyr akkurat nå…

Søkes: Prosjektleder som vil være med på tur

Kult at du leser min annonse. Jeg heter Martin Modéer og jeg er konsulentsjef i Lime. Her har jeg jobbet i 10 år nå, og jeg trives sinnsykt godt! Hvorfor forteller jeg det? Jo, fordi jeg håper på at du er vår neste stjerne som vil dele de neste 10 årene og Limes spennende reise sammen med meg.

Konsulentleder

Vi søker en konsulentleder som vil jobbe 50% som leder og 50% operativt med og hjelpe oss å nå vårt ambisiøse mål – nemlig å bli topp 3 CRM-leverandør i Norden innen 3 år. Som leder tror vi du er klartenkt, empatisk og positiv. Du kombinerer dine strategiske evner, din sprudlende entusiasme og operative drivkraft til å bygge et uslåelig team.

Løsningselger

Er du en problemløser med konkurranseinstinkt? En menneskekjenner som jobber best med personlig ansvar og kompetansebygging? Lime ser etter en selger som ser verdien i gode produkter. Som er god på å bygge nye relasjoner og skape nye salg og deretter utvikle kunden videre. Som trigges av å jobbe med mennesker, og som setter seg ambisiøse, men realistiske mål. Og ikke minst; en som har den tekniske innsikten på plass.

Et glimt fra vår hverdag

Våre medarbeidere er ikke bare flittige i sitt arbeid, men også i sosiale medier. Er du interessert i å vite hvordan hverdagen på Lime ser ut, sjekk oss ut på Instagram, Facebook eller LinkedIn.

Ønsker du å bli enda mer personlig…,

…kan du alltids sjekke ut våre (dine fremtidige kollegaer?) tekster – kanskje til og med tenke litt på hvordan din egen eventuelt ville se ut.

Get personal
Vår nettside bruker informasjonskapsler hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. Ok