Karriere i Lime2019-05-09T08:18:24+02:00

Er du av absolutt verdensklasse?

Godt. Vi er nemlig stadig på jakt etter talenter innen utvikling, salg, applikasjonskonsultasjon og prosjektledelse.

Våre ledige stillinger

En rolle å vokse i

Bedriftskulturen vår er viden kjent, og det er vi stolte av. Vi liker å levere det lille ekstra, samtidig som vi har det morsomt sammen på veien. Hos oss er ingenting for sprøtt eller rart (vel, noen grenser har vi jo…), og målet vårt er at du aldri skal ha en ”blåmandag”. Så ta en titt nedenfor og se om du finner en stilling som passer deg, eller søk på vårt traineeprogram.

Kickstart din karriere som Trainee

Med en base i vårt utdannelsesprogram Nordic Trainee Program, sammen med utfordrende prosjekter, garanterer vi deg en bratt læringskurve. Du får en senior kollega som mentor, som kan gi deg veiledning og støtte underveis i hele programmet. En genial start på karrieren din, rett og slett!

Les mer om Traineeprogrammet

En arbeidsplass å lenge etter

Vi mener at en arbeidsplass ikke bare er et kontor man går til for å utføre en jobb. Vi synes at det skal være mye mer enn som så.

Videreutvikling

Utvikling, salg, implementering, utdanning, support … Vi gjør alt in-house! Det betyr at vi jobber grenseoverskridende – at du kan være med å påvirke helheten. Fremfor alt betyr det at du jobber midt i en kunnskapsbank. Lær deg alt du ikke visste at du kunne!

Fristende fordeler

Behov for en storbyhelg? Pakk kofferten, jobb på et av våre andre kontorer i Norden og lån en bedriftsleilighet for helgen. Sulten? Lukk opp kjøleskapet på kontoret og hiv innpå. Sugen på en grillfest, eller på å prøve en ny sport? Bli med på våre forskjellige ”After Work”-kvelder og aktiviteter.

Karriere

Vi er en bedrift i kraftig vekst, og dermed åpner det seg nye muligheter hele tiden. Vi har troen på deg! Det viktigste for oss er at du er skikkelig dyktig på det du gjør, og at du har en vinnende personlighet. Interesser, alder og klær spiller ingen rolle. Hvis du er proff på rekruttering, prosjektleder eller lederemne så ER du det!

Flat organisasjonsstruktur

Vi ansetter bare folk som er like gode eller bedre enn det vi selv er. Derfor ville det være idiotisk å ikke gi alle en mulighet til å ta plass og påvirke. Kommer du på en god idé – spill the beans i kaffepausen med sjefen! Det blir kanskje vår neste genistrek – og du blir vår prosjektleder.

Vil du bli en av oss?

Vi er alltid interesserte i å treffe drevne og engasjerte mennesker med en sterk interesse for teknikk. Om dette høres ut som deg, er det fritt frem å sende inn en spontan søknad – ellers er dette de tjenestene som vi tilbyr akkurat nå…

Teknisk prosjektleder som vil være med på tur

Kult at du leser min annonse. Jeg heter Martin Modéer og jeg er konsulentsjef i Lime. Her har jeg jobbet i 10 år nå, og jeg trives sinnsykt godt! Hvorfor forteller jeg det? Jo, fordi jeg håper på at du er vår neste stjerne som vil dele de neste 10 årene og Limes spennende reise sammen med meg.

Konsulentleder

Vi søker en konsulentleder som vil jobbe 50% som leder og 50% operativt med og hjelpe oss å nå vårt ambisiøse mål – nemlig å bli topp 3 CRM-leverandør i Norden innen 3 år. Som leder tror vi du er klartenkt, empatisk og positiv. Du kombinerer dine strategiske evner, din sprudlende entusiasme og operative drivkraft til å bygge et uslåelig team.

Løsningselger

Er du en problemløser med konkurranseinstinkt? En menneskekjenner som jobber best med personlig ansvar og kompetansebygging? Lime ser etter en selger som ser verdien i gode produkter. Som er god på å bygge nye relasjoner og skape nye salg og deretter utvikle kunden videre. Som trigges av å jobbe med mennesker, og som setter seg ambisiøse, men realistiske mål. Og ikke minst; en som har den tekniske innsikten på plass.

Et glimt fra vår hverdag

Våre medarbeidere er ikke bare flittige i sitt arbeid, men også i sosiale medier. Er du interessert i å vite hvordan hverdagen på Lime ser ut, sjekk oss ut på Instagram, Facebook eller LinkedIn.

Ønsker du å bli enda mer personlig…,

…kan du alltids sjekke ut våre (dine fremtidige kollegaer?) tekster – kanskje til og med tenke litt på hvordan din egen eventuelt ville se ut.

Get personal
Vår nettside bruker informasjonskapsler hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. Ok