Er du en problemløser med konkurranseinstinkt? En menneskekjenner som jobber best med personlig ansvar og kompetansebygging? Da bør du lese videre.

Lime ser etter en selger som ser verdien i gode produkter. Som er god på å bygge nye relasjoner og skape nye salg og deretter utvikle kunden videre. Som trigges av å jobbe med mennesker, og som setter seg ambisiøse, men realistiske mål. Og ikke minst; en som har den tekniske innsikten på plass – Lime er tross alt et IT-selskap.

Som en del av salgsarbeidet, vil du få mulighet til å prospektere, kontakte nye potensielle kunder, gjennomføre kundemøter og lande avtaler. Kundeemner finner du i våre vertikaler og i hovedsak mellomstore selskap. Du overleverer salget ved å delta i første prosjektmøte og følge opp kundene i etterkant. Du strekker deg langt for å imøtekomme kundenes ønsker og kommuniserer lekende lett med ulike type personer i forskjellige roller. Du er en rådgiver og en selger. En som vil det beste for kunden ved å anbefale løsninger du selv har tro på. Og på den måten vinner du tillit. Både blant kunder og kollegaer. Gjennom å jobbe i Lime kan du få tilgang til bransjeledende kompetanse, et stort norsk arbeidsnettverk og gode vekstmuligheter for en lang karriere.

Du har gjerne jobbet noen år med løsningssalg, fortrinnsvis softwareløsninger. Om du i tillegg kan vise til høyere utdannelse er det topp, men ikke et krav. Det viktigste for oss er at du er lærevillig, engasjert og entusiastisk. Føler du deg truffet? Da vil vi veldig gjerne slå av en prat!

Hvorfor Lime?

I Lime tror vi på tillit. Tillit til deg som selger. Tillit til at du utfører jobben på en god måte. Tillit til at du viser engasjement og glede ute blant kundene. Tillit til at du er pålitelig, ærlig og proppet med integritet. Og det vet vi å verdsette. Vi vil at du skal ha en fri og selvstendig arbeidsdag hvor du gleder deg over å nå egne mål.

For selv om vi har et utrolig bra produkt, er vi samtidig opptatt av menneskene som skaper produktet. Vi heier hverandre frem og støtter oppunder gode ideer. Vi diskuterer både jobb og TV-serier over en kaffe i våre obligatoriske kaffepauser. Vi drar på morsomme reiser sammen og ler med hverandre hver dag. Samtidig inspireres vi av hverandre og leter stadig etter nye talenter.

Og nå tror vi at vårt nye talent…

Det er deg.

Søk nå!