Backendutvikler

2018-12-03T12:00:04+00:0011 september, 2018|Rekruttering|

KON’NICHIWA!

Så kult at du klikket deg inn her. Vi søker nemlig en dyktig backendutvikler med forkjærlighet for gode CRM-løsninger som fungerer for kundene. Du trives like godt med kode som med kunde, du greier og forstå begge deler. Eeexcellent. (Courtesy of Mr.Burns)

Hos oss i Lime vil du få mulighet til å utvikle og implementere nye applikasjoner og videreutvikle eksisterende løsninger. Sammen med et faglig dyktig og utrolig morsomt team vil du jobbe med større og mindre tilpasninger i CRM programvaren, samt kvalitetssikre, drifte og vedlikeholde brukermiljøene og bistå med ytelsesforbedringer og feilsøkinger. Noen dager er du ute hos kunde for å forstå deres behov og hverdag før du omkormer dette til 0 og 1’ere.

I rollen som backendutvikler skal du utvikle i diverse Microsoft-språk/-løsninger: VB.net, C#, MS SQL, SSIS og Python (nye løsningen skrives i Python). På vårt kontor i Inkognito-gata vil du ha en fast plass der du kan dekorere med dine Star Wars-figurer, japanske anime-figurer eller bilder av familien din. Utdanningen er på plass; minimum tre år på høgskole/universitetsnivå (bachelor).

Hvorfor Lime?

For selv om vi har de aller beste produktene (i all ydmykhet), er vi samtidig opptatt av menneskene som skaper produktene. Vi heier hverandre frem og støtter oppunder gode ideer. Vi diskuterer jobb, TV-serier og humor over kaffekopper i våre obligatoriske kaffepauser.

Samtidig har vi et hårete mål om å bli Norges topp 3 CRM-leverandør i Norden innen 3 år. Og da trenger vi dyktige mennesker med på laget.

Vi trenger deg snarest mulig! 

Søk nå! (via Toptemp)

Vår nettside bruker informasjonskapsler hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. Ok