Kommuniser effektivt

Sett opp mottakerlister ut fra dataene dine i Lime CRM. Gjør et utvalg basert på for eksempel kundestatus, geografi eller deltakelse ved et tidligere arrangement. Deretter lager du flotte e-poster med drag-and-drop-moduler eller ferdige maler, og sender dem til akkurat de personene du vil nå.

Mål og analyser

Resultatene av kampanjene dine havner direkte i Lime CRM, uten at du trenger løfte en finger. Kanskje du vil sende ut en ny e-post til dem som ikke åpnet den første e-posten? Det lar seg lett ordne! Følg opp hvilke mottakere som har åpnet utsendelsene, og hvem som har klikket hvor.

Sett sammen din egen miks

Lime Newsletter kan selvsagt være mye mer enn e-post – eller være nettopp bare det. Du velger nemlig selv hvilke funksjoner som er viktige i kommunikasjonen med kundene dine.

  • Lag nyhetsbrev og e-postkampanjer
  • Automatiser kommunikasjonen – legg til transaksjonelle e-poster
  • Legg til SMS-funksjon for raskt å få ut informasjon og påminnelser

Få svar på spørsmålene dine

Lime Feedback er en funksjon vi har utviklet for deg som vil grave litt dypere. Still spørsmål og lag undersøkelser for bedre å forstå kundene dine og deres opplevelser.

Arrangementer i samme loop

Newsletter går hånd i hånd med Lime Event – et løft for deg som ønsker å kunne lage påmeldingssider og invitasjoner i ett og samme system.

Kontakt oss

Slik lykkes du med personlig e-postmarkedsføring

En guide til deg som vil forandre mulige kunder til leads, og få en nærmere tilknytning til kundene ved hjelp av personlige og engasjerende e-postkampanjer.

Laste ned e-guide