Systemer vi støtter

Mindre administrasjon og et mer omfattende kundebilde

Gjør det enklere for medarbeiderne deres med en integrasjon mellom Lime CRM og det forretningssystemet dere bruker. Med ett klikk kan brukerne synkronisere data og sørge for at det er oppdatert kundeinformasjon i begge systemene. På den måten kan for eksempel kundeservice se bokførte fakturaer og fakturarader ved kontakt med en spesifikk kunde, og selgerne kan på sin side få overblikk over og gjøre en vurdering av kunderelasjonen.

En enklere hverdag med ERP Connector

  • Legg til nye kunder i forretningssystemet ditt med ett enkelt klikk i Lime CRM.
  • Kundenummeret som genereres i ERP-systemet føres automatisk inn i Lime CRM og brukes til å synkronisere fakturaer mellom systemene.
  • Se alle bokførte fakturaer og fakturarader direkte i Lime CRM.
  • Visuelle diagrammer presenterer bokførte fakturaer direkte på bedriftskortet i Lime CRM. Her kan du sammenligne enkeltfaktureringer av kunden år for år, måned for måned eller kvartal for kvartal.
  • Felt for å få oversikt over bedriftens omsetning inneværende og foregående år.

Boost bestillingshåndteringen

Målrett din Connector med flere funksjoner. Tillegget ERP Order synkroniserer ordrerader mellom Lime CRM og forretningssystemet ditt. Det gjør det blant annet mulig å legge inn bestillinger direkte i Lime CRM samt å generere automatiske fakturaer.

Gjør forretningssystemet til Master

Tillegget ERP Master gjør forretningssystemet ditt til «herre» over kundeinformasjonen. Opprett og oppdater kundene i ERP-systemet ditt – alt synkroniseres automatisk med Lime CRM. Du kan også fortsette med å legge til nye kunder i Lime CRM.

Kontakt oss